31 d’ag. 2014

PASTIS DE RAP I GAMBES


INGREDIENTS

500 gr. de rap
500 gr. de gambes
4 ous
 1 got de crema de llet
 3 cullerades de salsa de tomàquet
1 branca de farigola
 1 tassa de maionesa
 1 cullerada de mantega
 2 dl. d'oli
sal i pebre
Es posa el rap en una safata amb un xic d'aigua sal i pebre. Es cou al forn a 180º durant 15', es deixa refredar i s'esmicola, a continuació es fregeixen les gambes salpebrades en una paella durant 2 o 3 ', es refreden  es pelen i es piquen.
Els caps es posen al xino i s'aixafen per treure tot el suc,( aquest es barreja amb la maionesa )
Es baten els ous, es barregen amb el peix, la crema de llet, el tomàquet, sal pebre i farigola, aquesta barreja es posa en un motllo de plum-kaque ja untat amb mantega. Es deixa coure al forn al bany Maria a 200º 45',
Quan està fred es desemmotlla i es cobreix amb la maionesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada