21 d’ag. 2014

CAKE SALAT DE PERNIL I OLIVES


INGREDIENTS

250 gr. de farina
1 paquet de royal
4 ous grans
200 gr. de pernil dolç
100 gr. de nous pelades
200 ml. d'oli
150 ml.  de vi blanc sec
100 gr. d'olives sense òs
1 copa d'Oporto
2 cullerades de julivert
200 gr. d'emmental ratllat
mantega i sal

Es tallen les olives, el pernil i es piquen les nous.
A part, es baten els ous amb el vi blanc i l’Oporto amb un xic de sal, això s'ajunta amb la farina i el royal.
Es treballa bé i s'incorporen les nous, el pernil i les olives, barreja-ho bé i s'hi posa el formatge i el julivert.
Es forra un motllo de plum-cake amb paper vegetal, s'unta amb mantega i es posa la massa, procurant que no passi les dues terceres parts del motllo.
Teniu el forn ja preescalfat i poseu el motllo a 175º durant 20', després es baixa la temperatura del forn 150º (només la part baixa) i es deixa coure 45' mes.
Introduïu una agulla de mitja per tal de saber si ja esta cuit, si surt neta....ja està llest.
Es serveix amb una amanida vegetal, o al gust de cada un




2 comentaris:

  1. Jo faig un cake molt semblant a aquest teu, i és boníssim. Provaré la teva versió, segur que als nens els hi encanta.

    ResponElimina
  2. GRACIES PER LLEGIR-ME,ESPERO QUE T'AGRADI !!

    ResponElimina