INGREDIENTS
Espatlletes o cuixes de cabrit individuals (allò tan petitet)
llar
oli
1 cabeça d'alls sencera
1 o 2 cebes
1 tomàquet vermell
1 fulla de llorer
1 branca de canyella
1 copa de conyac
Les espatlletes es salpebren. En una cassola de terra es posa, llar i oli, 1 cabeça d'alls sencera, les cebes tallades a quarts, 1 tomàquet vermell senyalat, 1 fulla de llorer i la branca de canyella.
Poseu les espatlles (o cuixes) a la cassola, es tapa i es deixa coure poc a poc, quan faci 15' que cou, es tira el conyac i es flameja (si això us fa por, no patiu, deixeu que evapori l'alcohol). Deixeu coure fins que estiguin cuites (es fan molt ràpid ja que son molt tendres)
Ohh, quina bona pinta!!!
ResponEliminaEl dia que les facis jo m'apunto :-)
T'aviso segur!!
ResponElimina