Soc nova en això del bloc de cuina. Us demano paciència i comprensió. Us passo de moment unes receptes que ja he provat,
6 d’ag. 2014
TRUITES ARREBOSSADES
INGREDIENTS
2 Ous (per truita)
150gr (aprox.) carn picada
Ou i farina de galeta per l'arrebossat
Es passa la carn picada per la paella, només una mica.
Es baten els ous per fer la truita. Barrejem la carn amb els ous, i es fan truites a la francesa.
Un cop fetes es deixen refredar una mica i aleshores, s'arrebossen amb ou i farina de galeta.
Es posen a la paella a fregir i un cop rosses es treuen i es posen a sobre d'un paper de cuina
Es presenten sobre un llit d'enciam.
P.D.
Per descomptat les podeu farcir del que volgueu o tingueu de sobres, tonyina, verdures....
Fins i tot si mai us sobre una mica de salsa beixamel, feu les truites i arrebosseu-les, ja veureu com en són de bones
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada