4 d’ag. 2014

BUNYOLS DE POMA

INGREDIENTS

2 Pomes (millor reinetes) i si no qualsevol
rom, sucre, aigua per macera les pomes
1 llimona
200 grs de farina
1/4 de l. de llet
2 ous
i un pols de sal

Peleu les pomes, traieu-ne els cors i talleu-les a rodanxes.
Poseu-les en un recipient cobertes amb rom, sucre, pela de llimona i un xic d'aigua, es deixen macerar durant unes 2 hores més o menys.

A part es fa una pasta de farina, llet, la pols de sal i els 2 rovells d'ou. Les clares dels ous es posen a punt de neu i s'incorporen a l'últim moment a la pasta feta.
Arrebosseu els talls de poma en aquest compost i fregiu-los en oli ben calent.

Es treuen i es posen a sobre d'un paper per escorre el sobrant d'oli i s'espolsen de sucre.

Aquesta recepta l'he tret de La cuina catalana volum VI, l'he provat i estan BONÍSSIMES

1 comentari:

  1. Això ha d'estar de vici. Prenc nota per fer-los amb farina sense gluten a veure com queden.

    L.

    ResponElimina