31 d’ag. 2014

POLLASTRE AMB ESCAMARLANS


INGREDIENTS

1 pollastre
escamarlans (o llagostins, el que mes us agradi) 3 o 4 per cap, depen del tamany
una copa de conyac
1 ceba
tomàquet ratllat

Per la picada

pa fregit
2 dents d'alls fregits
1 mica de xocolate
julivert
farina
caldo

El pollastre el salpebreu i en una paella amb oli calent, el fregiu, un cop rosset es treu i amb el mateix oli es fregeix el marisc ja salpebrat prèviament, es tira la copa de conyac i es flameja, un cop apagat es treuen del foc
Amb el mateix oli sofregiu-hi la ceba picada i quan comenci a enrossir, s'afegeix el tomàquet ratllat 10'

En un morter es pica el pa i els alls ja fregits, ratlladura de xocolata i el julivert. S'afageig una mica de farina i caldo calent
Es barreja tot amb el sofregit i a continuació es posen el pollastre i el marisc, tot junt.
Es deixa coure suaument durant 30'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada