10 d’ag. 2014

ROTLLO D’ESPINACS, PERNIL DOLÇ I FORMATGE

INGREDIENTS (1 rotllo)

2 ous grans
500gr. d'espinacs congelats
2 llesques grans de pernil dolç
2 llesques de formatge
1 dent d'all

En una paella gran es posen els ous batuts i s'estén be per tota la paella (com una crep).
Un cop fet, es treu i es posa sobre de paper d'alumini.

En una paella fregim l'all laminat.
A part es couen els espinacs, un cop cuits s'escorren bé i es passen per la paella amb l'oli on abans heu fregit l'all, se li donen unes voltes i es treuen.

Els espinacs es posen a sobre de la truita, procurant no arribar fins la vora.
posem a sobre el pernil dolç i a continuació el formatge (tipus gouda o havarti,)
Aleshores es va enrotllant amb l'ajut del paper d'alumini, es tanca bé i es posa un moment a la nevera. Un cop ben fred es talla al biaix i queda molt vistós amb els colors groc verd, rosa i blanc.

Es presenta sobre d'un llit d'enciam i amb salsa maionesa a part

P.D.
Amb aquestes quantitats surten uns 5 o 6 talls. per tant feu tantes truites com necessiteu
Aquesta recepta la vaig treure del llibre de la Montserrat Segui, però ella el fa sense el formatge.

Espero que us agradi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada