5 de set. 2014

PEUS DE PORC AMB ESCAMARLANS


INGREDIENTS
per 4 persones

1/2 peu de porc per persona ( opcional)
escamarlans (3 per cap, també opcional)
1 ceba gran
1/2 pot de tomàquet cru
1 cullerada de farina
 1 got de vi moscatell

Per la picada.

ametlles torrades
1 llesqueta de pa fregit
2 dents d'all escalivats
Xocolata

Esposen a bullir els peus , com de costum (es dir, amb porro, herbes com, llorer i farigola, 1 cebeta petita i sal

En una cassola es posa oli i es sofregeixen els escamarlans una mica i es reserven. Amb el mateix oli es sofregeix la ceba i el tomàquet, quan esta confitat es posa la farina i la remenem be perquè es cogui, regueu-ho amb el moscatell i un xic del caldo dels peus, es posen els peus i es deixant coure 10', despres es posen els escamarlans i seguidament, es tira la picada feta amb les ametlles ´el pa fregit, els alls escalivats i la ratlladura de xocolata,
Tasteu el punt de sal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada