Soc nova en això del bloc de cuina. Us demano paciència i comprensió. Us passo de moment unes receptes que ja he provat,
14 de set. 2014
CARXOFES AMB CLOÏSES
INGREDIENTS
1 K de carxofes
1 ceba gran
1 manac d'alls tendres
cloïsses
1 cullereta de farina
vi blanc sec
Es netejen i tallen a quartos les carxofes. Es bullen i un cop llestes s'escorren be i es posen en una cassola de terra (orientatiu).
En una paella es posa una mica d'oli, la ceba i els alls picats, es fan suar be (transparents)i, es tiren les cloïses, quan s'han obert, es tira la farina i el vi blanc es remena be i s'ofega una mica, seguidament es tira tot aixó a la cassola amb les carxofes, s'afageix una mica d'aigua i es deixa fer uns minuts a foc lent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada