15 de set. 2014

LLOM AMB LLET


INGREDIENTS

llom de 1 K  i  1/2 (tot en una peça
1 ceba gran
llet
canyella 1 branca
llimona

En una cassola es posa oli i es daura el llom per tots costats, es treu i es reserva.
En la mateixa grassa s'ofega la ceba tallada a  plomes fins a quedar ben confitada, s'incorpora la carn i es banya amb llet que la cobreixi, es tiren unes gotes de llimona i la branca de canyella.
 Es cou a foc lent durant 1 hora 15'. Al acabar la carn ha d'estar tova i la llet quallada.
Es treu la carn, es deixa refredar una mica i es talla, es sala i es torna a posar la carn a la cassola o si es prefereix es tira la salsa pel damunt.

Aquesta recepta també la podeu fer amb conill, us puc assegurar que queda igual de boníssim

Al fet de salar-la al final, es perquè si la salem al principi ens pot quedar la carn dura, però feu-la com us sembli millor




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada