Soc nova en això del bloc de cuina. Us demano paciència i comprensió. Us passo de moment unes receptes que ja he provat,
15 de set. 2014
LLOM AMB LLET
INGREDIENTS
llom de 1 K i 1/2 (tot en una peça
1 ceba gran
llet
canyella 1 branca
llimona
En una cassola es posa oli i es daura el llom per tots costats, es treu i es reserva.
En la mateixa grassa s'ofega la ceba tallada a plomes fins a quedar ben confitada, s'incorpora la carn i es banya amb llet que la cobreixi, es tiren unes gotes de llimona i la branca de canyella.
Es cou a foc lent durant 1 hora 15'. Al acabar la carn ha d'estar tova i la llet quallada.
Es treu la carn, es deixa refredar una mica i es talla, es sala i es torna a posar la carn a la cassola o si es prefereix es tira la salsa pel damunt.
Aquesta recepta també la podeu fer amb conill, us puc assegurar que queda igual de boníssim
Al fet de salar-la al final, es perquè si la salem al principi ens pot quedar la carn dura, però feu-la com us sembli millor
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada