27 de jul. 2014

POLLASTRE AL OPORTO I ORELLANES

INGREDIENTS

1 pollastre
1 porro
2 tomàquets
1 cabeça d'alls
llorer, canyella, herbes al gust
1 got de vi d'Oporto
orellanes al gust
oli (es poden posar de diversos gustos, d'alfàbrega, d'alls fregits, d'herbes diverses...)
sal i pebre

En una cassola es posa oli es salpebra el pollastre i es fa enrossir a foc viu.
Un cop ros es baixa el foc i es posa  el porro tallat, 1 o 2 tomàquets madurs tallats per la meitat, 1 cabeça d'alls sencera amb pell, llorer, canyella, les herbes provençals o les que tingueu a mà.
Es donen unes voltes i es posa el vi d'Oporto, es deixa coure a foc lent uns 30´.
Quan portem 20 minuts de cocció s'incorporen les orellanes fins als 30 minuts de cocció, si veieu que es va quedant sec el pollastre es pot posar aigua o millor caldo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada