INGREDIENTS (4 persones)
8 talls de Rap
1 manat d'alls tendres
16 Gambes
1 raig de Whisky
Molt fàcil (es mes llarg el títol que el
que es tarda en fer-ho).
En una paella amb oli es daura el rap. Es posen les gambes en el mateix oli, unes voltetes i es treuen. Altre cop, en mateix oli, es posen els alls tendres (important eh?).
Quan els alls tendres estan fets, es barreja tot, rap i gambes, es tira el whisky i es flameja.
Un cop s'apaga el flamejat es serveix a taula.
En una paella amb oli es daura el rap. Es posen les gambes en el mateix oli, unes voltetes i es treuen. Altre cop, en mateix oli, es posen els alls tendres (important eh?).
Quan els alls tendres estan fets, es barreja tot, rap i gambes, es tira el whisky i es flameja.
Un cop s'apaga el flamejat es serveix a taula.
Ja m'ho direu!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada